Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Erik Andersen ApS
  48 30 03 81
  Stæremosen 22
  3250 Gilleleje
  Find vej
  Erik Andersen ApS - Se profilannonce

  Med snart 100 års erfaring inden for murer-, beton- og kloakfaget kan vi tilbyde kvalitetsarbejde i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Med en fast stab af dygtige medarbejdere, der har været ansat i firmaet i op til 33 år, og som sætter en ære i kvalitetsarbejde, kan du trygt overlade din næste byggeopgave til os.

 2. Jan Larsen ApS
  40 28 62 81
  Ahornvej 21
  4262 Sandved
  Find vej
  Jan Larsen ApS - Se profilannonce

  Vi udfører alt jord- og betonarbejde, entreprenørarbejde, murerarbejde og kloakarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering, vedligeholdelse, forsikringsskader, badeværelser mv. for private og institutioner på hele Sjælland. Derudover tilbyder vi opføring af landbrugslader. Vi lægger meget vægt på, at arbejdet udføres godt både kvalitets- og håndværksmæssigt korrekt og overholder vore aftaler. Tilsluttet BYG GARANTI ordningen.

 3. Ejvind Larsen & Søn af 2012 ApS
  49 21 02 38
  Fenrisvej 13
  3000 Helsingør
  Find vej
  Ejvind Larsen & Søn af 2012 ApS - Se profilannonce

  Hvis ikke VI sku' ku' - hvem sku' så ku' ku'. Ejvind Larsen & Søn ApS ledes af murer- og kloakmester Thomas Larsen, der i 1997 overtog ansvaret og ledelsen fra sin far Carl Erik Larsen, efter 10 års samarbejde. Målsætningen er at videreføre firmaet i den samme gamle ånd med højt service- og kvalitetsniveau samt arbejdsglæden og indstillingen til, at ingen kunde eller opgave er for lille.

 4. Jørgen Falk-Petersen A/S
  75 57 47 77
  Kurkmarkvej 1
  6093 Sjølund
  Find vej
  Jørgen Falk-Petersen A/S - Se profilannonce

  I 40 år har vi udført store som små opgaver indenfor murer-, tømrer-, kloak- og entreprenørarbejde samt fungeret som total-, hoved- eller fagentreprenør på alle typer byggeprojekter. Endvidere har vi egenproduktion af alu-elementer i SAPA system. Ønsker du kvalitet samt byggeri til aftalt tid og en fornuftig pris, så kontakt os og vi giver et uforpligtende tilbud. Kort sagt. Vi hjælper med hele projektet fra start til slut.

 5. Sydthy Entreprenør og Murerforretning ApS
  97 94 54 30
  Morup Møllevej 70 Gl Bedsted
  7755 Bedsted Thy
  Find vej

  Sydthy Entreprenør og Murerforretning ApS udfører alt inden for kloakarbejde og slamsugning. Med vores erfaring kan vi rådgive i forbindelse med kloakker samt levere optimale totalløsninger med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. En af vore store…

 6. Thyholm Murer A/S
  97 87 15 55
  Flovlevvej 6 Hvidbjerg
  7790 Thyholm
  Find vej
  Thyholm Murer A/S - Se profilannonce

  Thyholm Murer A/S er et alsidigt byggefirma med en bred kundekreds. Vi bygger for både landbrug og industri, offentlige og private bygherrer og løser opgaverne i fag-, hoved- og totalentrepriser.

 7. Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S
  96 10 84 00
  Niels Ebbesens Vej 11
  7500 Holstebro
  Find vej
  Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S - Se profilannonce

  Fremtidens byggeri... Holstebro-egnens ældste murerfirma, etableret i 1887. Udfører alt inden for total-, hoved- og fagentrepriser med egen produktion af beton- og murerarbejde. Endvidere stor serviceafdeling, hvor alle opgaver løses.

 8. Nils Wium ApS
  56 65 21 45
  Hastrupvej 23
  4600 Køge
  Find vej
  Nils Wium ApS - Se profilannonce

  Kvalitet gennem fem årtier med vokseværk. Byens største tømrerfirma er blevet endnu større. Den samlede arbejdsstyrke tæller nu 60 mand. Stabil vækst i 50 år taler sit eget sprog. Sikker sans for kvalitet og en meget bred vifte af kunder, der kommer igen og igen. Nils Wium Tømrermester- og Entreprenørfirma ApS hjælper både private kunder og virksomheder med at få løst opgaverne. Fra vedligeholdelse i den lille målestok til store totalentrepriser. Vi er desuden også Aut. kloakmestre.

 9. Bødker & Søn
  57 61 11 16
  Klosteralleen 18
  4100 Ringsted
  Find vej
  Bødker & Søn - Se profilannonce

  Bødker & Søn udfører alle tænkelige opgaver indenfor murerfaget, jordarbejde, beton og kloakarbejde. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for, at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Vores kunder er både private, erhverv og det offentlige. Ring til os for et uforpligtende tilbud!

 10. Fredborg Træbyg ApS
  30 92 82 12
  Nørremarkvej 14 Nr. Rind
  8832 Skals
  Find vej
  Fredborg Træbyg ApS - Se profilannonce

  Går de med byggetanker? - så kontakt Fredborg Træbyg for et uforpligtigende tilbud. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor byggebranchen og besidder derfor den nødvendige viden til at hjælpe vores kunder igennem en til tider kompliceret byggeproces. Fredborg Træbyg udfører alle former for boligbyggeri med speciale i træhuse - både efter nuværende energikrav (BR 10) og fremtidige (BR 15). Vi udfører selv beton-, murer- og tømrerarbejdet på alle vores byggerier og er desuden aut. Kloakmester.

 11. Murerfirmaet Lauridsen
  75 19 11 57
  Præstebrovej 35 Hjortkær
  6818 Årre
  Find vej

  Murerfirmaet Lauridsen udfører alt indenfor murerarbejde så som: nybyggeri, flisearbejde, erhvervsbyggeri, tilbygninger, ombygninger og landbrugsbyggeri. Vi udfører både store og små opgaver med kvalitet for øjet. Vi har mange års erfaring i gedigent…

 12. Jan Dam A/S
  98 18 98 97
  Letvadvej 30
  9200 Aalborg SV
  Find vej
  Jan Dam A/S - Se profilannonce

  Jan Dam A/S - Alt i Murer- & Kloakarbejde. Vi er et alsidigt firma, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Til udførelse af arbejdet, har firmaet en fast stab af dygtige og samvittighedsfulde medarbejdere. Med dette i baghånden er vi i stand til at udføre små såvel som store opgaver.

 13. Gunnar Klausen A/S
  97 74 04 62
  Østerhaven 7 Bjergby
  7950 Erslev
  Find vej

  Velkommen til Gunnar Klausen. Murerfirma Gunnar Klausen A/S blev etableret i 1911. Virksomheden drives nu af fjerde generation. Med mange års erfaring inden for murerfaget, samt altid opdateret med nyeste materialer og teknikker, kan vi tilbyde vores…

 14. Murerfirmaet P. Jensen & Sønner ApS
  75 25 15 06
  Gartnervænget 16
  6855 Outrup
  Find vej
  Murerfirmaet P. Jensen & Sønner ApS - Se profilannonce

  Gennem mere end 30 år har murerfirmaet P. Jensen og Sønner ApS været kendt for godt håndværk og god service, og sådan skal det blive ved med at være. Firmaet udvidede med en Kloakafdeling og aut. Kloakmester i feb. 2010. Vores mange medarbejdere er veluddannede og dygtige til deres respektive fag som murer, struktører, jord- og betonarbejdere og arbejdsmænd. Oven i købet er de alle særligt kompetente på hver deres felt. Derfor kan vi altid finde den helt rigtige mand til din opgave.

 15. Dreier & Co. Nyborg A/S
  63 31 65 00
  Langelandsvej 28
  5800 Nyborg
  Find vej
  Dreier & Co. Nyborg A/S - Se profilannonce

  Hos Dreier & Co. har vi en vision om, at udføre håndværk, hvor den gode kvalitet sætter dagsordenen og hvor tilfredse kunder gerne vender tilbage... Siden starten af 1980'erne har det været en ambition i Dreier & Co., at vi kan løse en bred vifte af håndværksmæssige opgaver for vores kunder. Der er derfor en lang tradition for, at flere fag og håndværk er repræsenteret i virksomheden med både murere, tømrere, snedkere og jord-/betonfolk til at servicere kunderne.

 16. Murermester Lars Knigge
  51 23 33 03
  Fåborgvej 88
  5762 Vester Skerninge
  Find vej
  Murermester Lars Knigge - Se profilannonce

  Kvalitet, tillid og godt håndværk! Murermester Lars Knigge er et murerfirma med mange års erfaring. Vi tilbyder alt inden for murerfaget, og hos os er nøgleordene kvalitet, tillid og godt håndværk. Vi har et omfattende netværk af kompetente samarbejdspartnere fra andre fagområder, og vi kan derfor varetage alle byggeprojektets faser - fra idé til færdigt resultat.

 17. 86 43 44 65
  Kristrup Engvej 1 C
  8960 Randers SØ
  Find vej

  De primære produkter som vi kan tilbyde er nybygning, tilbygning eller renovering. Det gælder både som hovedentrepenør eller delentreprenør i det enkelte projekt. Vi løser bl.a. følgende opgaver: Projektudvikling, Opmåling og afsætning af grundmål, J…

 18. Jens Zwicky ApS
  70 20 01 15
  Kærvej 24
  2970 Hørsholm
  Find vej

  Jens Zwicky ApS kender sit murerhåndværk. Vi følger løbende med i udviklingen inden for byggeriet og kender de krav der stilles til moderne byggeri, hvor både kvalitet og individuelle løsninger er i højsædet. Vi løser alle former for bygge- og repara…

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 211
 7. Næste